Thursday, February 9, 2012

Contest Happy Faces by Capt.Keon Alhan and Oh Daus

ni kali ke 2 aku join contest ni..hehe..dulu mn ada nk rajin update blog ni..rasa cam giler nk update je blog ni..oppppsss..huhu...rasa best lak rasanya kan..huhu..ni semua wawa yg ajar aku..hehe...lau korang pun nk join contest ni jom la klik kat sini...

kali ni aku nk tag wawa,fira dan cik ala sbb diorg ni pun giler ber blogger..hehhe....

kali ni aku letak pic aku n suami ku..huhu...rasa bahagia sgt saat ni...sbb ni la first time aku preggy..xkan dpt lupa saat2 ketika perut ku tgk memboyot..hehehe...abg..syg cyg sgt2 kat abg dunia akhirat....dan cyg jgk dgn bdk bucuk ibu n ayah nm nya shamil....

1 comment:

  1. nice one akak :)
    gud luck eh...n thnx a lot for joining :)

    ReplyDelete